مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سخت و زیان آور سازمان زندان ها

سلام اقا خسته نباشید بنده کارمند رسمی ازمایشی زندان هستم 23 سال بیمه دارم بدون قطعی بیمه خواستم با زنشسته بشم با سخت زیان آور اداره قبول نکرد قانون امده که میتوانم باز نشسته بشم هم تامین اجتماعی وهم اداره کار وهم زندان درقانون نوشته راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست بازنشستگی کنید اگر مورد موافقت قرار نگرفت دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در خصوص عدم موافقت از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نماید