مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک بابت کامپوزیت رنگش و ریختنش چگونه میتونم انجام بدم

سلام خسته نباشید ، حدودا یک ماه یک ماه 10 روزه دندان های فک بالایی 10 عدد و فک‌پایینی 8 عدد کامپوزیت انجام دادم که نه رنگ یکدست شده و نه رنگی که می خواستم و جهت عدد هم از کامپوزیت ها ریخته جاهاییش نه کاملا و دندان ها بیشتر زیر هستند ، بابت هر دندان 3 میلیون پول پرداخت کردم ، جمعا 54 میلیون .چگونه و کجا می‌توانم شکایت کنم ؟؟؟ و آیا نتیجه ای میرسم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اخذ نتیجه وجود دارد