مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی مچ دست

سلام و خسته نباشید
دو سال پیش در شرکت پیمانکاری با بیمه بعلت سقوط از ارتفاع مچ دست راستم ترک برداشت و 42روز گچ و 70روز استعلاجی گرفتم با اینکه هنوز داخل همون شرکتم ولی با گذشت این زمان دستم درد میگیره و مثل قبلاً نیست حالا میخوام ببینم با شکایت از شرکت حداقل مبلغ دیه دستم چقدر میشه لطفاً راهنمایی کنید که ببینم ارزش شکایت داره یا نه با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.