مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط همسایه

عرض ادب و احترام.
خانواده بنده 50 سال پیش از روستا مهاجرت و ملک مسکونی که داشتیم تبدیل به مخروبه و در نهایت زمین خالی..حدود دو سال پیش درخواست ساخت به شورا و دهیاری روستا دادم و اون ها هم مهر و امضا کردند و از طریق بنیاد مسکن شهر پیگیری و تشکیل پرونده دادم، به خاطر تغییر کاربری. چرا که در طرح هادی به فضای سبز عنوان شده بود..چون دو طرف همسایه دارم ، و دیوار کشیدن ، من هم سر و ته زمین رو دیوار کشیدم. کلی هم شاهد دارم از مردم خود روستا که بنده اقدام هزینه دیوار کشی و اقدامات اداری انجام دادم. حالا یکی از همسایه ها ادعای مالکیت ملک رو داره. به این صورت که چون تمامی روستا موقوفه ذکور خاص هست ، توسط متولی واگذار شده..ضمن اینکه بنده به هیچ عنوان اطلاعی دال بر موقوفه بودن ملک نداشتم. نه شورا و نه دهیا ر و نه حتی بنیاد مسکن هم به من نگفته بودن که این املاک موقوفه است..و با متولی تماس گرفتم ایشون اطلاعی از این که من به روستا مراجعه کردم و قصد نوسازی دارم رو نداشته. به همین دلیل مدعی از بی اطلاعی من از موقوفه بودن ملک و هم چنین بی اطلاعی متولی سوء استفاده کرده و وکالت رو گرفته..سپاسگذار میشم بفرمایید آیا من میتوانم از طریق قانون به حقوقم برسم؟ و چگونه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی اگر ادعایی دارد می‌تواند از طریق مراجع محترم قضایی اقدام نماید این حق برای شما نیز محفوظ است و می‌توانید شکایت نمایید برای ثبت شکایت از دفتر خدمات قضایی بایست اقدام نمایید