مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهرم

سلام. چندشب پیش همسرم به من حمله کرد و چندجای بدنم را مورد ضرب و جرح قرار داد و گلوم رو فشرد، منم برای دفاع از خودم دستشو محکم گاز گرفتم و صورتشو چنگ زدم، پزشک قانونی رفتم و ازش شکایت کردم البته اونم از من شکایت کرد ولی مسیج ابلاغیه اون هنوز نیومده دستم، خواستم بدونم میتونه به دروغ خیلی چیزها به شکایتش اضافه بکنه؟ مثلا فحاشی و تهدید؟ و اینکه هم من محکوم میشم هم اون؟ و اینکه بعد جلسه اول دادسرا جریان به چه صورت پیش میره؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می توان، بسته به دلایل خواهد داشت. ابتدا شورا برای سازش و بعد دادسرا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادسرا به شکایت هردوطرف رسیدگی خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادسرا به شکایت هر دوطرف رسیدگی خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند عنوان کند ولی شما هم میتوانید دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادسرا به شکایت هر دوطرف رسیدگی خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند ولی زوج باید ادعای خود را اثبات نماید بهتر است هر دو به همدیگر رضایت بدهید