مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره مغازه ای در منطقه ۱ تهران

۵ سال است مستاجر یک مغازه ۲۰ متری در منطقه ۱ تهران
امسال برای قرار داد جدیدی که مالک نوشته و هنوز امضا نشده خواسته که قراردادهای قبل همگی پاره شود.
بنده نمیدانم آیا اینکار صحیح است یا خیر و منظور از اینکار را نمیدانم ولی احساس میدانم کار درستی نیست ولی نمیدانم چطور توجیهشان کنم!!!

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
اگر به حضرتعالی سرقفلی و حق کسب و پیشه تعلق نگیرد پاره کردن اجاره نامه های گذشته بلا اثر است و در غیر این صورت امکان سو استفاده از این امر امکان پذیر است

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

به نظر میاید که قرارداد اجاره شما تابع قانون روابط موجر و مستاج 76 باشد و طبق این قانون هیچ حق کسب و پیشه و تجارتی برای شما قابل تصور نخواهد بود در مانحن فیه توصیه میگردد تا قرارداد جدیدی انعقاد نگردیده است قراردادهای قبلی معدوم نگردد چرا که حتی پس از پایان قرارداد و عدم توافق بر قرارداد جدید طرفین تعهداتی نسبت به یکدیگر دارند تعهد به تخلیه وو تعهد به پرداخت ودیعه مستاجر.