مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام و خسته نباشید من یه واحد آپارتمان از یه ساختمان سه طبقه تازه خریدم که قرار بود پارکینگاش بدون مزاحم باشه ولی بعلت کمبود جا پارکینگها همش با مزاحمه و ابعادی که تو سند نوشته با چیزی که موجوده مطاقبت نداره باید قانونن طول و عرض پارکینگ باید برای هر ماشین طول 5متری وعرض 2.50 باشه که برای من عرضش 2.28 وطولش 4.75 سانته برای همه ساکنین هرکدوم چند سانتی کمه و فضای اندازه گیری رو از داخل ستون ها گرفته شده فضایی که قابل به استفاده نیست چون ستون اجازه نمیده اصلا به این صورت صیححه یا نه میشه مگه اندازه رو از دا7ل ستونها گرفت حالا بنده باید چیکار کنم شکایت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست و قبلاً به این نحو سؤال پاسخ مقتضی ارائه شده است و موجبی برای طرح مجدد سؤال جز تصدیع اوقات نیست !

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین مطالب را طی دادخواستی به دادگاه تقدیم نمایید.موفق باشید