مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واهی

باسلام.پدربنده مالک سرقفلی مغازه ای بودکه بعدازفوت ایشان به وراث.انتقال قهری.انتقال یافت.مبلغ اجاره 400درسال69تعیین شده.که به حساب مالک دربانک ملی واریرشده تا1402.وفیشهادردفترخانه وخودمان موجودمیباشد.مالک شکایت کردن که ماازسال73اجاره پرداخت نکرده ایم وتعدیل اجاره خاستن.که طبق قانون سرقفلی اگرمااجاره راپرداخت نمیکردیم بایدبامراجعه به دفترخانه وارسال اخطاربه مادرخاست پرداخت اجاره رامیکردند
ایابنده میتوانم دادخواست ادعای واهی روبدم؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مالک می تواند تعدیل اجاره بخواهد . تشخیص میزان تعدیل و از چه تاریخی با دادگاه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
واهی نیست
مالک ، دادخواست ‌تعدیل اجاره بها اقامه کرده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ دعوای واهی نیست بلکه مالک دادخواست تعدیل اجاره‌بها را مطرح نموده است.

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام مدارک پرداخت رو به دادگاه ارایه بدین