مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و احترام
من چند تا از دوستان به یکی همکارها اعتماد کرده مبلغ زیادی برای دریافت حواله خودرو به حسابش واریز کردیم طرف حساب خودکشی یا کشتنش الان ما کارهای حقوقی انجام دادیم هیچ اموالی به نام طرف نیست بعد پیگری انجام شده پول ها به حساب خانومش ما الان باید حقوقی ادامه بدیم یا کیفری؟نظر شما اساتید چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام حقوقی اقدام کنید اما اگر همسرشون اطلاع داشتن شاید کیفری هم بشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها از محل ماترک، امکان برداشت بدهی وجود دارد و همسر بدهکار تعهدی در مقابل طلبکاران همسرش ندارد.