مشاوره حقوقی رایگان - شهود معارض

با سلام و احترام
در خصوص توقیف ملکی بابت مهریه یکی از اقوام طرف مقابل اعتراض شخص ثالث کرده و 2 شاهد دروغین آورده که ملک مورد نظر را قبلا به صورت توافقی خریداری نموده و با این استشهادیه به دنبال ابطال سند رسمی می باشد تا حق من را ضایع کنند و بنده 3 نفر شاهد دارم که بر خلاف شهود آنها شهادت دهند و استشهادیه تنظیم کردیم و 3 نفر امضا کردند.
قاضی شهود آنها را خواسته و ما 20 روز قبل از تشکیل جلسه دادگاه شهود خود را با لایحه ای اعلام کردیم.
آیا با استشهادیه معارض ما استشهادیه طرف مقابل را می توانیم بلااثر کنیم؟ چون مدرک خاص دیگری به جز استشهادیه ندارند.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اعتبار بخشیدن به شهادت شهود با قاضی رسیدگی کننده می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را بابد کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس نظر قطعی دهیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید دلایل و مدارک خود را به دادگاه ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعتبارسنجی شهادت شهود و استشهادیه بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.