مشاوره حقوقی رایگان - درج اشتباه تاریخ صدور در قسمت تاریخ پرداخت

با سلام بنده بابت پولی که به یک نفر داده ام چند فقره سفته از وی گرفته ام منتها ایشان در قسمت تاریخ پرداخت،تاریخ صدور سفته را نوشته است و البته پشت نویسی کرده است که تاریخ صدور سفته فلان تاریخ است ،همچنین در قسمت مربوط به گیرنده که من باشم اسم را ننوشته ولی در قسمت کد ملی گیرنده،کد ملی خودش را نوشته است میخواستم بدونم با این اوصاف الان این سفته ها ارزشی ندارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکلی نیست و اشکالی ندارد چرا که پشت نویسی شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
سفته باید در ‌مهلت مقرر واخواست گردد
و در صورتی ‌که در ‌مهلت مقرر واخواست نگردد دیگر سند تجاری ‌نخواهد بود
و شما باید دادخواست مطالبه وجه به عنوان سند عادی اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سفته‌ها دارای اعتبار قانونی هستند و قابلیت به اجراء گذاشتن را دارند.

مهدی کارخانه

جناب آقای مهدی کارخانه :

سلام
سفته ها در اختیار شماست، با اثبات این مطالب قابل اقدام است، قبل از اقدام از همکاران مشاوره بگیرید