مشاوره حقوقی رایگان - وظیفه مقصر در تصادفات جرحی

سلام. بنده با عابری تصادف کردم. که موجب شکستگی دست چپ و پا و زخم سر شد. بعد از انتقال به بیمارستانی در شهریار، به آنها برای پذیرش و انتقال به یکی از بیمارستان های دولتی تهران کمک کردم. از آنجایی که فرد صدمه دیده خانمی 57 ساله است و تنها یک فرزند پسر دارد. و بنده نیز دانشجو هستم و تنها منبع درآمدم مسافر کشی است. آیا در باره هزینه های بعد از بیمارستان، مانند نگهداری و مراقبت در دوران نقاهت، بنده مسئولیتی دارم؟ چون پسر خانواده ادعا دارد که چه کسی باید از مادرم نگهداری کند. آیا هزینه های گرفتن پرستار به عهده من است. آیا بیمه هزینه های نقاهت را مثلا برای یک تا دو ماه پرداخت می کند؟ ممنون از پاسخی که می دهید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما صرفا مسئولیت پرداخت دیه را دارید البته از نظر اخلاقی مسئولیت شما بیشتر از این مورد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه های درمان زاید بر دیه قابل
مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها دیه و هزینه‌های درمان زاید بر دیه بر عهده شما خواهد بود.