مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

با سلام‌
دوسال پیش ماشین پراید از بنگاه خریدم تعویض پلاک کردم ولی هنوز سند به نام خودم نیست چند لاشه از وسط سند نیست سند کمپانی هم مهر نداره ماشین اولم بوده تجربه نداشتم بنگاه پولشو کاملا گرفته الان میگه به من ربطی نداره من همه سند رو بهت دادم بعد دوسال اومدی سند باید بزنم به نامت
لطفا راهنماییم کنید چه جور میتونم سند بزنم به نام خودم
یکی از دفاتر اسناد رسمی میگفت این ماشین هر چند دست که گشته باید طرفهاشو پیدا کنی یکی یکی بزنن به نام تا به من برسه هزینش هم با خودمه آیا درسته
راه دیگری هم هست

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به حضوردردفترخانه وتنظیم وانتقال سندرا بطرفیت شخصی که آخرین انتقال بنام ایشان می باشدراتقدیم دادگاه نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راه کار دیگری دارد بشرطی که مالک اصلی بیع را ببذیرد