مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی 70‌درصد همسایه

با سلام وخسته نباشین.بنده یک حیاط در سال 97 خریداری کرده ام که بغل خونه زمین خالی بود حال یک نفر اون زمین رو خرید کرده و اقدام به ساخت 70درصد یعنی به متراژ 2.60 از منزل ما جلو تر ساخت کرده و میگه روی زمین رضایت نامه 9 سال پیش مالک قبلی خونه شما به مالک زمین داده حال بنده میتونم شکایت بکنم و از کجا باید اقدام کنم.با تشکر از وقتی که گذاشتین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را به کمیسیون ماده 100 شهرداری شهرتان اطلاع دهید.