مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام وقتتون بخیر
بنده چند سالی هست داخل مغازه در یک پاساژ مستاجر هستم(هم موجر راضیه از بنده هم بنده راضی هستم)تازه قرارداد امسالمونم بستیم
اما چند وقت پیش بنده با مدیر پاساژ‌ بحثم شد(لفظی) ایشونم بنده رو تهدید کرد که مغازه رو با مبلغ بالاتر از چنگم درمیاره
و با تماس با موجر بنده موفق به این امر نشده
میخواستم ببینم میتونم از ایشون بابت تهدید و مزاحمتی که برای بنده دارن شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. چنانچه مدارکی محکمه پسند دارید، بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
اگر دلایل محکمه پسند دارید اقدام نمایید