مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

شخصی بابت طلا از من شکایت کرد در جلسه به رسید استناد کرد که به علت نیوردن اصل رسید قاصی حکم بر بی حقی صادر کرد حال در تجدید نطر خواهی حکم به رد دعوای خواهان صادر شده حال با توجه به این حکم می‌توان دوباره با همان مدارک شکایت کنه یا باید مدارک جدید ارائه کند در ضمن شهود در جلسه دادگاه دچار تناقض در صحبت شدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار رد دعوا از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی باشد
فلذا؛
امکان طرح دعوا مجدد متصور است.

بدیهی است:
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.