مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ابرا سهم الارث

سلام. در زمان فوت مادرم ، مادربزرگم در قیدحیات بود که بعد از مادرم او هم فوت کرد.
ورثه های مادربزرگم 2نفر دایی هام هستند، یکی از دایی هایم طبق صلح نامه عادی که بینمان نوشته شده و به امضا و اثر انگشت طرفین رسیده کلیه سهم الارث خودش از قیمت ابنیه و اشجار و‌اموال منقول و غیرمنقول را طی دو فقره چک گرفته است و در صلح نامه قید شده است که هرگونه اعتراض بعدی را به هر عنوان از خود سلب و ساقط میکند.
یکی دیگر از دایی هایم هم به صورت شفاهی در حضور چندین شاهد از دریافت سهم الارث انصراف داده و سهم الارثش را به بقیه وراث بخشیده است
ولی بعد از 3 سال که ما ملک مادرم را فروختیم به ما شکایت کرد تحت عنوان فروش مال غیر که دادگاه قرار منع تعقیب صادر کرد. و در رای خود قید نموده که طبق شهود تعرفه ای از طرف ما داییم از حق خود بر ترکه خواهرش انصراف داده است .
نام مادربزرگم در انحصار وراثت است و داییم هام یکی طبق صلح نامه عادی سهم خودش رو‌ گرفته یکی هم در دادگاه در رای قید شده که از سهم خودش بر ترکه خواهرش انصراف داده است.

حال ما چه دادخواستی باید تنظیم و ارائه دهیم تا حکمی در دست داشته باشیم که ورثه های مادربزرگم سهمشان را گرفته اند
تا طبق آن حکم بقیه اموال را بفروشیم بیت بقیه وراث‌ تقسیم کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در