مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با دختر اتباع بدون مدارک

سلام
من پسر ایرانی 30ساله هستم با تمام مدارک میخواهم ازدواج با یه دختر اتباع بدون مدارک کنم..چیکار کنم که ازدواج رسمی شکل بگیره و مدارک هم بعد ازدواج بگیرد..؟؟!!!
الان برای ازدواج با این خانم که مدارک نداره با دفتر ازدواج مستقیم برم یا جای دیگ؟؟؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً بایستی دختر نسبت به أخذ مدارک هویتی خویش اقدام نماید و سپس نسبت به ازدواج اقدام شود؛ چرا که بدون مدارک، امکان ثبت ازدواج وجود ندارد.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

باید خانم به دایره اتباع ایران مراجعه و پس از طی نمودن مراحل قانونی تابعیت ایرانی اخذ تا بتواند شناسنامه و کارت ملی اخذ و سپس ازدواج وی در دفاتر رسمی ازدواج قانونی شود. لازم به ذکر است که هر زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج کند فورا تابعیت ایرانی به او تحمیل میشود ولی باید با مراجعه به اداره اتباع مدارک هویت ایرانی هم دریافت نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دختر باید ابتدا به اداره امور اتباع خارجه مراجعه نماید