مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر برای تحصیل

سلام خسته نباشید
دختری 15 ساله هستم
از بچگی پدرم همیشه دست بزن داشته و من این بین صدمات روحی و جسمی زیادی دیدم
خانواده بسیار سخت گیر و مذهبی و متعصب و قدیمی ای دارم و برای فرار از خانواده و کتک های پدر هم که شده میخوام در یکی از دانشگاه های تهران تحصیل کنم
میدونم که پدرم به من اجازه رفتن به تهران و تحصیل در دانشگاهی که میخوام رو نمیده
ایا برای این کار به اجازه اش نیاز دارم ؟میتونه مانع من بشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر تنها در ازدواج نیاز به اذن پدر دارد و در سایر امور، طبق قانون، نیاز به اذن پدر نیست.
بنابراین شما می‌توانید در دانشگاهی که در تهران است بدون اذن پدر مشغول به تحصیل شوید و پدر نمی‌تواند مانع این امر شود.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر توانایی مالی برای اداره امور خود را دارید اجازه پدرتان لازم نیست ولی لازم است احترام خانوادگی رعایت شود.