مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو توقیفی

سلام وقتتون بخیر بنده یک ماشین 405 مدل 83 را از شخصی خریدم و ایشون از صاحب پلاک ماشین را خریده بود الان به علت سرقت محتویات ماشین رو توقیف کردند که شکایت مربوط به من و صاحب سند نیست، بلکه شکایت مربوط به خریدار اول از صاحب سند میباشدو شخص مرتکب جرم سرقت محتویات الان درزندان میباشد و صاحب سند قبول کرده سند را به بنده انتقال بدهدفقط میگه باید شکایت و از روی پلاکم برداری من چطور باید اقدام کنم به ماشینم برسم ضمنا بنده چند سری مورد استعلام با سیستم راهور و یگان ویژه و کلانتری نیروی انتظامی قرار گرفتم ولی شکایتی وجود نداشت
ایا صاحب سند میتواند سند رابه من انتقال دهد باتوجه به وجودشکایت سرقت محتویات؟
آیا شکایت مربوط به پلاک است یا مربوط به شخص میباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند توقیف باشد امکان انتقال سند و تعویض پلاک وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا یک وکالت بلاعزل از ایشان بگیرید