مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام. بنده 3 دانگ از منزل مسکونی خود را به نام همسرم کردم حدودا 2 سال پیش 3 دانگ دیگه هم به نام خودشان بود منتهی در محضر خانه عنوان انتقال وکالت بلاعزل بوده در حال حاضر هم از هم توافقی جدا شده ایم و به تازگی ایشان شوهر کردن و من میخواهم اون 3 دونگ را به عنوان رجوع از هبه پس بگیرم امکانش هست راهنمایی کنید چون واقعا برام بعد گذشت 15 سال زندگی هیچی نمانده حتی ماشینم به نامشون زدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عین موهوبه موجود باشد و مالکیتش منتقل نشده باشد امکان رجوع از هبه هست.هم در مورد خودرو و هم سه دانگ‌ ملک