مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام
من یک چک به مبلغ 33میلیون از کسی گرفتم ک ثبتش نکرد سر تاریخ چک مجبور به شکایت شدم چون طرف استان دیگری بود مجبور شدیم اونجا شکایت کنیم و سر وقت رسیدگی طرف حاضر نشد و رای دادگاه رای به محکومیت صاحب چک داد و پرداخت هزینه دادرسی و پرداخت دیر کرد حالا طرف اعسار هزینه دادرسی داده است با توجه به اینکه ماشین و...به نام ایشان هست آیا امکانش هست درخواستش قبول شود یا مبلغ چک را قسط بندی کنند؟؟ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله امکانش وجود دارد اعسار یک حقی است که طرفین می‌توانند از آن استفاده کنند بهتر است شما در جلسه حضور پیدا کنید و دفاع نمایید