مشاوره حقوقی رایگان - شماره ماده قانون توقف عملیات اجرایی

سلام ، شماره ماده قانونی آیین دادرسی دادگاه‌ها مربوط به درخواست توقف عملیات اجرایی چه شماره‌ای است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

> قانون اجرای احکام مدنی >
‌ماده 24 - دادورز (‌مأمور اجرا) بعد از شروع به اجرا نمی‌تواند اجرای حکم را تعطیل یا توقیف یا قطع نماید یا به تأخیر اندازد مگر به موجب قرار‌دادگاهی که دستور اجرای حکم را داده یا دادگاهی که صلاحیت صدور دستور تأخیر اجرای حکم را دارد یا با ابراز رسید محکوم‌له دائر به وصول‌محکوم به یا رضایت کتبی او در تعطیل یا توقیف یا قطع یا تأخیر اجراء.