مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل 5 بطری آبجو خارجی

سلام. شب اربعین از من و دوستم 5 بطری آبجو گرفتن. ماشین متعلق به بنده بود. قاضی کشیک نوشت قرار وثیقه 10 میلیون تومنی ولی ما رو سه روز تو بازداشتگاه نگه داشت!!! قاضی دادسرا با فیش حقوقی همکارمون ما رو آزاد کرد. و باید برای رسیدگی نهایی بریم دادگاه انقلاب. چکار کنیم که شامل مجازات حبس و شلاق نشیم و با جریمه حل و فصل بشه؟ کارمند دولتیم و مجازات زندان احتمالا موجب اخراج ما میشه...

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. شرب خمر نداشتیم

پرسشگر :

و اینکه سوء سابقه کیفری هم نداریم

یک وکیل

سلام" در فرض سوال بعید به نظر می رسد رسیدگی به جرم حمل و نگهداری مشروبات الکلی در صلاحیت دادسرا و دادگاه انقلاب باشد مگر جرائم مربوط به مواد مخدر ، روان گردان و پیش سازهای آن. مجازات شما در صورت اثبات و عدم اعمال جهات تخفیف ، وفق ماده 702 ق. م. ا ، شش ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالا می باشد . توصیه می شود از طریق معرفی دفتر درگاه دادراه در حوزه قضائی خود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و پرداخت اجرت ، خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت و عنداللزوم با اعطاء وکالت ، دفاع از پرونده خود را به وکیل حائز شرایط بسپارید تا در صورت حدوث جهات مخففه مجازات با دفاع موثر موجبات کاهش و تبدیل مجازات شما را فراهم و شما را از مخمصه بوجود آمده برهاند .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

استغفار کنید به گونه که اثارش در کردار و‌رفتارتان مشخص شود
به یاد داشته باشید قاضی می تواند در این خصوص از مجازات مربوطه صرف نظر نماید
ضمنن بعید است شما مبحوس شوید