مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

من و شوهرم از هم جدا شدیم 2 ماه بعد از طلاق بی خبر از شوهر سابقم بچه های کلانتری را بردم که وسایل های منزلم را که در انبار یکی از دوستان شوهرم بود بردارم که یکی از همسایه ها خبر دادن بهش و مانع شد.البته قبلا دو مرتبه از طریق خدمات قضایی براش نامه استرداد لوازمم رو فرستاده بودم که باز هم به من نداده بود. و الان اون ازم شکایت کرده با عنوان سرقت مستوجب تعزیر و ورود به ملک خواستم راهنماییم کنید . مرسی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم بود با حکم قضایی و با مأمور کلانتری نسبت به استرداد وسایل خود اقدام می‌نمودید.
حالیه برای رفع اتهام سرقت از خود، نسبت به تنظیم لایحه دفاعیه مستحکم اقدام بفرمائید.

فرشاد صفدریان

جناب آقای فرشاد صفدریان :

با سلام.دراحراز جرم داشتن سوء نیت به عنوان عنصر معنوی ارتکاب جرم شرط است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اعلام کنید که جهیزیه خودم بوده و نبردم
دادخواست استرداد جهیزیه بدهید