مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مقصر تصادف و گرفتن حق و حقوقم

با سلام بنده 3 روز تصادف کردم با یه راننده کامیون و راننده کامیون طبق شواهد و گفته افسر حاضر در صحنه تصادف مقصر صد در صد شناخته شد ولی قبول نکرد و درخواست کارشناسی 3 نفره داده الان 4 روز من از کار از زندگی افتادم چطوری میتونم ازش شکایت کنم و حق و حقوق بگیرم در ضمن بنده راننده تاکسی اینترنتی هستم با ماشین روزی حدودا 100 هزار کار میکردم الان با این اتفاق و سهل انگاری که راننده کامیون داره درمیاره فکر کنم با درست شدن ماشین 1 ماه بیکار بشم لطفا رهنمایی کنید میتونم حقمو با شکایت ازش بگیرم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. در صورتی که هیات سه نفره به نفع شما نظر بده و به این نظریه اعتراض نشود ، بله شما میتوانید حقوق خود را از طریق طرح دعوای مرتبط استیفا نمائید.