مشاوره حقوقی رایگان - اجاره منزل و استخدام توسط زوجه

باسلام زوجه ام مدتهاست زندگی را بدون دلیل ترک کرده و در یک طبقه از خانه خواهرش در شهر دیگر که با منزل پدرش 160کیلومتر فاصله دارد سکونت پیدا کرده و در شرکتی مشغول بکار شده. گرچه شغلش در دفترچه ازدواج خانه دار ثبت شده و من هم الزام به تمکین نکرده و نمیکنم ایا میتوانم از خواهرش بعنوان موجر و شرکتی که وی را بدون رضایت من استخدام کرده شکایت و ادعای خسارت کنم؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام نظر به اینکه همسر شما با میل و رضایت خود رفته سون و مشغول به کار گردیده است مسولیتی متوجه اشخاص دیگر نیست که شما طرح دعوا نمایید