مشاوره حقوقی رایگان - کروکی تصادف

سلام من چندروز پیش تصادف کردم تو یه چهارراه که 3 طرفش خیابان اصلی هستن و یه طرفش فرعی حساب میشه و از شانس بد من داشتم اصلی به فرعی میرفتم. چراغ راهنمایی سمت من خاموش بوده ولی چراغ سمت اون ماشین چشمک زن زرد . ایشون سرعت خیلی بالایی داشتن من حتا توقف کردم که ببینم ماشین میاد یا نه و دیدم که ماشین نیست حرکت کردم یهو ایشون رسیدن بهم در عقب و گرگیل عقب سمت شاگرد منو زدن جوری که ماشینه من 90 درجه چرخید صندوق عقب باز شد حتا زاپاس و جک از ماشین پرید بیرون . خودش اعتراف کرده سرعتش خیلی بالا بوده گواهینامه هم همراه نداشته افسر تو کروکی منو مقصر اعلام کرده چون اصلی به فرعی محاسبه شد. من اعتراض دادم میخوام بدونم امکان داره تغییر کنه رای ؟ ایشون کارت گواهینامشونم همراه نداشتن چون فقط اینو شنیدم نمیتونم اثباتش کنم. هرچی به افسر گفتم که اون ماشین سرعتش وحشتناک بود با توجه به این که در عقبو باکو زده مدام میگفتن چون تو اصلی به فرعی میای مقصری. من حتا شاهدم دارم چنفر که تصادفو دیدن گفتن نیاز به شهود بود ما هستیم ولی فکر نکنم شهود ارزشی داشته باشه ....

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

چنین مواردی افسر کاردان تصادفات رانندگی طبق آیین نامه مقصر را معرفی میکنه.نداشتن گواهینامه با همراه نداشتن گواهینامه فرق داره.شاید آن لحظه ایشان گواهینامه اش همراهش نبوده باشه ولی ایشون به هر حال گواهینامه داشته اند.این موضوع تاثیری در تعیین مقصر ندارد.ما نمی توانیم بگوییم چون راننده مقابل گواهینامه اش همراهش نبوده پس مقصر هستند.