مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

باسلام خدمت شما بزرگوار حدودا1سال پیش خانواده ای که درایلام زندگی میکنند پس ازمدتی دشمنی بی دلیل عکس همسربنده را درصفحه روبیکا گذاشتن همسربنده هم به آنها چندتا پیامک توهین داده تا به حال من اطلاع نداشتم که آنها شکایت کردن وپرونده به دادسرا رفته سیم کارتم به اسمه منه وثنا من شمارشوگم کردم آیا حکم صادرمیشود وآیاالعان ثنا روبگیرم بعدازصدورحکم میتوانم ازخود دفاع کنم باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید ابتدا ببینید چه شکایتی طرح شده و در چه مرحله ای نیست
همه آنان ممکن است در سامانه ثنا که اکنون ثبت نام میکنید نباشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بروید دفتر خدمات قضایی ثنای شمارا درست کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر وقت مقام قضایی شما را احضار کرد به همراه همسرتان بروید و توضیح دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که زودتر از ابلاغیه‌های خود متوجه شوید تا بتوانی دفاع نمایید