مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایتهای پانزی سود ده

سلام قربان
من دریکی از شرکت‌های سوده که بحساب خودشون در نیوزلند مستقرهست توسط یکی از فالورای اینستا اشناشدم ومن دراین سایت توسط ایشون به عنوان زیر مجموعه سرمایه گذاری کردم دراین مدت 6ماه فقط من پول واریز کردم تا سود 4روز یکباربده ولی دراین مدت فقط حساب من رشد می‌کرد برای اون کلاهبردار روزی که خواستم برداشت داشته باشم گفت باید مالیات بدی تا بتونی برداشت کنی 10هزاردلارخلاصه بعداز پرداخت حساب من مسدود شد ومتاسفانه با200هزاردلار من مالباخته شدم والان تمام زندگیم رو فروختم ودر ی خانه ی 40 متری اجاره نشین شدم هرچند هنوزم سایتش بازه وهمچنان داره کلاهبرداری میکنه وکسی هم نتونسته شکایت کنه چون فقط سایتش هست ودو سه شماره تلفن که هنوزم در تماسم ولی چیزی دستگیرم نشده وسایت رو هم میفرستم تحقیق کنید چیکار کنم؟
......
ممنون میشم راهنماییم کنید
م. هستم از مشهد

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از دادسرای ویژه جرایم رایانه ای موضوع را پیگیری کنید و حتما با یک وکیل مشورت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارکی که دارید شکایت کلاهبرداری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایت نموده پرونده در دادسرای جرایم رایانه‌ای مورد رسیدگی قرار می‌گیرد