مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام و وقت بخیر
همسایه ما از ساعت دوازده به بعد شوع به سروصدای خیلی شدید میکنه وسیله میکوبه زمین در کنار اینها صدای بدو بدو که مثل زلزله هست هم دایم رو سرما میاد چندیت با ر از طرف مدیریت و هییت مدیره تذکر دادیم بی ادبانه رفتار میکنند و بارها گفته شکایت کنید و من میام جواب میدم من با 110 تماس گرفتم دو گزارش از 110 دارم و امروز ثبت شکایت انجام دادم با توجه به ابنکه هردو مالک هستیم این شکایت فایده داره؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله با تکمیل ادله و مدارک شکایت خود را پیگیری کنید و مالک بودن ایشان تاثیری در روند شکايت ندارد.

سرکار خانم مهین نیکو :

دریافت نوبت مشاوره حضوری

سپاس

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ربطی به مالکیت ندارد به هر صورت نباید برای همسایگان ایجاد مزاحمت نماید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

بله ، طبق قانون آپارتمان نشینی همسایگان نمی بایست از ساعتی بعد مزاحم آسایش و رفاه سایر همسایگان خود بشوند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ارتباطی به مالک بودن یا نبودن ندارد.
نتیجه بستگی به دلایل و مدارکی که در دادگاه ارائه می دهید دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به شرطی که استشهادیه داشته باشی و دو نفر بیایند شهادت بدهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله به عنوان ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تحت عنوان ایجاد مزاحمت قابل پیگیری است و شکایت ارتباطی با مالکیت ندارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه شکایت ارتباطی به مالکیت طرفین ندارد.

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام تحت عنوان مزاحمت مدارک محکمه پسندی ارائه دهید

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام میتونید با استفاده از صورت جلسه های پلیس ‌110زه همراه دو شاهد شکایت ایجاد مزاحمت طرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این شکایت نتیجه‌بخش است و نسبت به پیگیری اقدام نمائید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال مبهم است بصورت کلی اگر شخصی ایجاد مزاحمت نماید می توان در محاکم قضایی از ایشان شکایت نمود و رسیدگی خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مالک بودن دلیل بر ایجاد مزاحمت برای دیگر مالکان‌نیست( ماده 132 قانون مدنی)

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از ایشان تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بله، شکایت رفع مزاحمت کنید و بعد از محکومیت اگر تکرار کردند مجددا شکایت کنید تا بعلت تکرار جرم محکومیت سنگینتری داشته باشند.

موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به این سؤال در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید
و باید ادعای شما اثبات گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

با سلام بهتر است در ابتدا اظهارنامه دهید سپس استشهادیه جمع کنید به همراه استشهادیه و صورتجلسه پلیس شکایت فرمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله حتما ...مالکیت تا وقتی مورد احترام است که باعث اذیت دیگران نشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با شهادت شهود و استناد به گزارش پلیس 110 می توانید.تصرفات مالکانه توجیهی برای ایجاد مزاحمت برای همسایگان نیست( مطابق ماده 132 قانون مدنی و اصل لاضرر و لا ضرار فی اسلام)و...

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

بله تحت شرایطی قابلیت پیگیری دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اقدامات ایشان غیر متعارف باشد قطعاً فایده دارد

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بله مساله ای نیست به عنوان جرم مزاحمت با توجه به شهود و گزارش پلیس 110 میتوانید شکایت کنید.

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

بسمه تعالی

سلام و عرض ادب .

طبق اصل کلی در قانون اساسی انتفاع واستفاده از مال چه ملک چه غیره برای هر شخصی مجاز است مگر اینکه آن استفاده نامتعارف و موجب اضرار به غیر باشد .

همچنین . طبق ماده 10- قانون تملک و بهره برداری از آپارتمان اقدامات زیر توسط مالک یا استفاده کننده از ساختمان ممنوع است:

الف- تصرف غیر متعارف و موجب اضرار دیگر مالکان با استفاده کنندگان ساختمان در قسمت‌های اختصاصی آپارتمان.

در این مورد طبق ماده 11- در خصوص ممنوعیت‌های مقرر در نحوه ء انتفاع از آپارتمان به تقاضای هر ذی نفع مدیر موظف است بلافاصله به شخص متخلف کتبأ إخطار کند نسبت به رفع آن اقدام کند. در صورت عدم اقدام حسب مورد استفاده کننده میتواند ظرف یک ماه از تاریخ اخطار کتبی مذکور یا عدم اقدام از ناحیه مدیر، رفع آن را از دادستان درخواست کند. مقام مذکور به قید فوریت نسبت به درخواست رسیدگی و در صورت صحت ادعا، حسب مورد دستور رفع آن را صادر می‌کند.
سلامت باشید .