مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی

باسلام برادر من یک ماهی میشه به واسطه چک دومیلیارد وششصد میلیونی که کشیده توسط برگشت زننده چک، جلب و به ندامتگاه کرج منتقل شده است.ایا امکان اینکه درخواست پابند الکترونیکی بدهد برای خروج از زندان برایش وجود دارد یاخیر؟ اگر میشود باید به قاضی شعبه بدهد یا رییس زندان.
تشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

پابند الکترونیکی برای جرائم کیفری است و در دعاوی حقوقی مانند چک کاربرد ندارد