مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تعدیل قیمت بعد از حکم دادگاه و عدم اعتراض

با سلام و تشکر از شما. شهرداری زمینی موروثی متعلق به ما را تصاحب کرده بوده، که یکی از وراث از شهرداری شکایت و دادگاه شهرداری را به پرداخت بهای زمین محکوم کرده اما قیمت تعیین شده برای هر متر، بسیار بسیار ناچیز و نسبت به قیمت واقعی زمین بی ارزش است (قیمت واقعی زمین مورد نظر در زمان رای دادگاه متری حدود یک میلیون و دویست هزار تومان بوده و در رای دادگاه فقط 35000 تومان تعیین شده، و شاکی نسبت به قیمت تعیین شده دادگاه اعتراض نکرده، آیا فردی دیگر از وراث می تواند دوباره از شهرداری شکایت و تقاضای تعدیل قیمت بنماید؟ متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر چونکه ملاک تعیین ثمن ملک واقع شده در طرح شهرداری ، بهای هیئت سه نفره کارشناسی زمان وقوع تملک و بیع است و نه زمان مطالبه .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید

دادخواست مطالبه بها زمین به قیمت عادله روز را بدهید