مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا و فحاشی

با سلام
مادر من 2ماهی میشه که پاهاش کبود شدن پدرمم دیده الان 2 ماهه زندگی رو برا مادرم و خواهر کوچکترم جهنم کرده تهمت میزنه که حتما با یکی رابطه داشتی پاهات اینطوری شدن! صبح تا شب ، شب تا صبح همش مادرمو کتک میزنه.. رفتن دکتر گفته کبودی زیر پوستیه و نوشته آزمایش، جوابشو من نگا کردم نشون میده میزان هموگلوبین خون زیاده ولی پدرم از سر لجبازی جوابو نمیبره دکتر نشون بده.. پدرم از اول بیماری روانی داره و گویا 20 سال پیش تشخیص داده شده بود جنون داره ولی بدبختانه نه خودش قبول کرده و رفته پی درمان نه کسی بردتش! الان خونه رو برا مادرم و خواهرم جهنم کرده مادرمم میخواد بره شکایت کنه.. صدای پدرمم ضبط کردن موقع کتک زدن و فحاشی و تهمت و افترا و اینکه میگه برو بیرون از خونه من یا حتی به خواهر 12 ساله‌م گفته دوستت ندارم برید بیرون و... یا وقتی میره بیرون مدام پیامکهای تهدید آمیز و توهین آمیز میفرسته به مادرم که همه رو سیو کردن.. الان با این صداهای ضبط شده و پیامکها و شهادت خواهرم و من (4 ساله ازدواج کردم) و خانواده مادرم مبنی بر اذیت و آزار پدرم و تهمتهایی که میزنه و نمیتونه ثابت کنه میشه حکمی بگیریم که تو تیمارستان بستری شه و تحت درمان قرار بگیره؟؟ پدرم با همه بنوعی مشکل داره و همه ازش ناراضی ان، حتی منم از تهمتهاش و کتکهاش در امان نبودم قبل ازدواجم.. من دلم نمیخواد کارشون به طلاق بکشه چون دیگه نمیتونم سرمو پیش خانواده شوهرم بلند کنم.. خصوصا که یه بار وقتی من 2/3 ساله بودم طلاق گرفته بودن و بعد 5/6 سال وقتی 8/9 ساله‌م بود بخاطر من دوباره ازدواج کردن.. از طرفی هم نمیتونم زجر کشیدن و مادر و خواهرمو تحمل کنم..
خواهشا راهنمایی کنید تو این اوضاع بهترین راه حل چیه؟ راه حل قطعی قانونی
باتشکر

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
در صورتی که مادر یا خواهرتان نسبت به تقدیم شکایت اقدام کنند چنانچه پزشکی قانونی به نتیجه برسد که پدرتان جنون کامل دارد امکان بستری کردن ایشان در بیمارستان روانی وجود دارد اما دو نکته ی مهم وجود دارد . اول اینکه به شدت در این زمینه سختگیری می شود و اشخاصی که واقعا روانی باشند به این مراکز ارسال می شوند ، دوم اینکه این بستری کردن دائمی نیست و در صورت بهبود حتی مقطعی بیمار از بیمارستان مرخص می شود .