مشاوره حقوقی رایگان - پروانه کسب

باسلام. برای گرفتن پروانه کسب اقدام کرده ام. اخرین سابقه کیفری پانزده سال از ان گذشته. لطفا حقوق و قوانین که از من حمایت میکند بهم اطلاع دهید. سپاس

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
بستگی به جرم ارتکابی شما دارد . در اکثر جرایم بعد از گذشت پانزده سال ، سابقه ی شما از سجل کیفریتان پاک میشود . اگر پاک نشده باشد میتوانید به اداره ی سجل کیفری قوه قضاییه مراجعه و تقاضای پاک شدنش را بدهید