مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالكيت

سلام وقت بخیر
پدرم در سال 85 سند خانه رو کامل به اسم پسر عمه ام که در بانک مسکن بود زد تا یک وام بیست میلیونی بگیره هشت میلیونش رو به پدرم داد و مابقی رو خودش برای بازسازی خونه اش استفاده کرد و قرار شد پدرم طبق روال قسط به پسر عمه ام بده و داد ... اما بعد از مدتی پسر عمه ام بد ذاتی کرد و گفت تو با اون پول جهاز دختر دادی الان جهاز شده صد میلیون پس باید بیشتر بدی و علاوه بر تسویه وام از ما 24 میلیون اضافه تر گرفت اما باز هم سند رو به نام پدرم نزد و ما هم الان هیچ مدرکی که ثابت کنه خونه از خودمونه نداریم جز فامیل و همسایه ها که بیان شهادت بدن بیش از 15 سال تو این خونه ایم ... و الان از بانک مسکن مامور اومده در خونمون که پسر عمه ام رو سند ما باز هم وام گرفته و اقساطش رو پرداخت نکرده و الان میخوان خونه رو بزارن به مزایده ... پسرعمه ام افتاده رو دنده لجبازی و خودش رفته بانک گفته اون خونه رو بزارید مزایده من پول ندارم بدم الان باید چیکار کنیم؟ چجوری ثابت کنیم خونه ی ماست؟
لازم به ذكر است كه پدر من بازنشسته بانک رفاه هستند و پسر عمه ام كارمند بانک مسكن

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با توجه به اینکه معامله ای در بین نبوده و ایشان ثمنی نپرداخته اند و شهود هم میفرمایید وجود دارد میتوان طرح دعوی نمود و تقاضای ابطال سند قبلی و صدور سند جدید نمود.با توجه به پیچیدگی موضوع حتما با وکیل مشورت کنید.دعوی سختی هست ولی غیرممکن نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اول از همه یک وکیل بگیرید زیرا کار تخصصی است و اگر اینکار را نکنید مال شما را بانک تصاحب میکند و شما را تخلیه میکنند و از وکیل بخواهید برای شما دستور موقت و دادخواست مربوطه را تهیه و تنظیم کند