مشاوره حقوقی رایگان - توضیح متن دادخواست و باید چیکار کنم

سلام وقتتون بخیر من دادخواست هزینه دادرسی داده بودم این متن برام ابلاغ شده معنیش چیه و چیکار باید کنم
با عنایت به اوراق و محتویات پرونده نظریه اینکه استشهادیه محلی می‌بایست برابر شرایط مقرر در مواد 506 و507 قانون اینن دادرسی مدنی میزان هزینه دادرسی تصریح میشد و این چنین نشده واز این نظر طرح دادخواست اعسار به کیفیت موصوف فاقد محمل قانونی بوده و قابلیت استماع ندارد دادگاه مستندا به ماده 2قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی اعسار صادر واعلام می‌دارد

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ یعنی شرایط قانونی تنظیم استشهادیه که قید مبلغ هزینه دادرسی است رعایت نشده دوباره باید استشهادیه تنظیم کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به ثبت مجدد دادخواست مناسب اقدام بفرمائید.