مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو ليزينگی

با سلام
برادر بنده خودرويی ليزينگی خريده بود كه سند به نام ايشان اما در رهن شركت ليزينگ است. به دليل چک برگشتی در حالی كه هنوز تعدادی از اقساط خودرو باقی مانده بود، مجبور به فروش خودرو گرديد. اكنون يک دستور توقيف قبل از تاريخ فروش ماشين از طرف شعبه ی دادگاه روی خودرو هست. خريدار تهديد كرده كه اگر توقيف برداشته نشود، به عنوان كلاهبرداری شكايت خواهد كرد. آيا خودروی ليزينگی شامل توقيف می شود؟ و ميتوان برای رفع توقيف، با اين دليل كه در رهن شركت ليزينگ بوده، رفع توقيف نمود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. بیع مذکوروصف مجرمانه ندارد.وباشکایت کیفری کلاهبرداری, منع تعقیب صادر می گردد.بله قابل توقیف است ولی محکوم له برای فروش,ابتدا باید تمامی بدهی شرکت لیزینگ رابدهد وازرهن خارج کند وسپس خودرو به مزایده گذاشته می شود.مالی که درتوقیف دادگاه(اجرای احکام)باشد,هرنوع معامله با آن باطل است.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بله خودرو لیزینگی هم توقیف میگردد ، با استدلال مطروحه هم نمی توان از آن رفع توقیف نمود