مشاوره حقوقی رایگان - ایا پس از هبه کردن، قابل توقیف است ؟

با سلام . بنده دو دانگ از یک مغازه سرقفلی به نامم از طرف پدر صلح شده است. حقوق و و منافع مغازه تا زمان حیات پدر و مادر متعلق به پدر و مادر است. اگر آن دو دانگ را به نام پدرم یا هر شخص دیگر هبه کنم و پس از ان همسرم درخواست مهریه دهد، ایا ان دو دانگ را توقیف میکنند ؟ ایا این فرار از دین محسوب میشود ؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر هنوز همسرتون در خصوص مهریه اقدامی نکردند ،خیر معامله به قصد فرار از دین نیست

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. قبل از اجرای مهریه نقل و انتقال موجب تحقق بزه فرار از دین نیست و به نظر توقیف هم میسر نیست