مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پیش قسط

بنده یک ماه قبل بنابرحکم دادگاه تجدیدنظر به پرداخت یه سکه بعنوان پیش قسط وپرداخت سالی یه سکه محکوم شده ام ولی هنوز پیش قسط روپرداخت نکرده ام وتوسامانه عدل ایران هم،چیزی ازطرف اجرای احکام به بنده ابلاغ نشده،،،،آیاطرف مقابل اقدامی نکرده یابنده بایدکاری انجام میدادم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

صمد امیرمنور

سرکار خانم صمد امیرمنور :

با سلام
معمولا ابلاغیه ارسال نمیشود
هر چه زودتر از طریق اجرای احکام نسبت به پرداخت پیش قسط اقدام کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛ ممکن است طرف مقابل اقدام به اجرای رای نکرده باشد ولی در صورت قطعیت رای ملزم به پرداخت هستید . موفق باشید .