مشاوره حقوقی رایگان - بحث سرقت از خودرو توسط مکانیک

باسلا خدمت وکلای گرامی. تو ی بازه زمانی یک هفته ای باتوجه ب سولات بنده و جواب وکلای محترم بنده ب این نتیجه رسیدم که اگر قطعات ماشین توسط مکانیک تعویض یا برداشته شد راننده اگر مدرک دال بر اینکه مکانیک همچین کاری کرده نداشته باشه نمیتونه در دادگااه شخص متهم رو محکوم کنه؟ ایا این نتیجه درسته؟ ممنون میشم اگر جواب بدید چون فردا دادگاه دارم و لی یک سوال تو ذهن بنده بعنوان شاکی باقی مونده ک باتوجه ب نداشتن مدرک مستند چون هیچ دزدی نامه یا فیلم از دزدی خودش نمییذاره ، چرا اکثریت وکلا میفرمایند ک اول تامین دلیل کنید بعد شکایت و ادعای خسارت نمایید. وقتی من مدرکی ندارم الانم بخاطر این داستان اونم ازمن شکایت کرده و صحنه سازی ک من رفتم سرریز مغازه شدم و ابروشو بردم و ازین هوچیگریها‌.البته ازنجاییکه اینجور ادمارو میشناسم اول ظبط صوت گوشیمو روشن کردم بعد رفتم چون مطمئنم دوربین مغازه رو دست کاری میکنن صدای فحشو تهدیدشونو دارم و حتی درگیری فیزیکی درحد پزشکیه قانونی هم دارم و یک شاهدهم دارم ک میگن باید 2 شاهد مرد باشه ک یکی دارم.
دیگه با این اوضاع تامین دلیل و کارشناسی الکی و هزینه بر هم نکردم چون بیفایدست درسته؟ پس چرا میگن باید تامین دلیل کنید درصورتی که من مدرک ندارم.و فقط میتونم از درگیری و فحش و اینا برم جلو نه از دزدی اقای متهم از نظر من.
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در برخی موارد تامین دلیل خود مدرک محسوب میشود