مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام ملک کسی رو تحویل گرفتم تا آن فرد در تاریخ معین 6 ماهه کاری رو انجام دهد اگر انجام داد من ملک رو به او برگشت دهم و اگر انجام نداد هیچ ادعایی در مورد آن ملک ندارد و به عنوان ضرر و زیان ملک مال من می شود ولی بعد از گذشت یکسال او آن کار رو انجام نداد حالا من می خواهم ملک رو بفرشم آیا با توجه به اینکه ملک رو قبلا تحویل گرفتم برای فروش آن ملک باید شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرقرارداد بیع داشته باشید نیازی نیست

پرسشگر :

سلام
مبایعه نامه ندارم صورت جلسه ای دارم مبنی بر تحویل ملک به من و اگر به تعهد خود عمل کرد بنده ملک رو تحویل او بدهم و اگر به تعهد خود عمل نکرد هیچ ادعایی در مورد این ملک ندارد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرتعهد ایشان یک تعهد ابتدایی است,با عدم انجام آن,اثرحقوقی برای شما ندارد ونمی توانید مالک ملک گردید ولی اگرتعهدایشان درراستای انجام تعهدیادینی است که شما برای ایشان انجام دادیدشما می توانید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت تقدیم وپس ازاثبات قطعی مالکیت شما,می توانید ملک رابفروشید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام چنانچه کار مورد نظر پس دادن وجه نقد است بلحاظ شائبه ربا بودن نمیتوانید اقدام کنید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید موضوع بررسی و قصد طرفین احراز شود ...در بیع شرط اکر قصد واقعی بیع نبوده باشد اثری ندارد و شما باید طبق قوانین ثبت اقدام نمایید