مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر شاغل

سلام و عرض ادب
بنده به صورت پاره وقت در یک موسسه زبان شاغل هستم و ماهیانه 10 روز برای من بیمه واریز میشه. پدرم دبیر بودن و فوت کردن.تنها دختر مجرد خانواده هستم. الان نمیدونم طبق قانون شاغل محسوب میشم یا خیر ؟ و آیا میتونم برای دریافت بخشی از حقوق پدرم اقدام کنم و بخشی از حقوق پدر به من تعلق میگیره ؟!

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ بله شاغل محسوب میشید و بیمه پرداختی موسسه دلیل بر مشغولیت شماست و... لذا این شغل ولو ده روز مانع اخذ حقوق پدر است تا زمانی که بیکار شوید و تقاضای مطالبه حقوق پدر کنید