مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله آپارتمان پیش فروش

با سلام
من یه آپارتمان پیش فروش در سال 95/9 خریداری کردم فروشنده قرار بر این بود تاریخ 96/02/16 تحویل بده من هم در قبال تحویل یه چک 50 میلیون داده بودم اما فروشنده نتونست تحویل بدهند در تاریخ واسط مرداد ماه تحویل داد و من از اون چک 50 میلیون ، 15 میلیون دادم و تاریخ تنظیم سند 96/08/20 بوده به دلیل ماده صد نتونست پایان کار بگیره و بطور شفاهی قرار بر این شد بعد از پایان کار پول 35 میلیون بدم در تاریخ 97/01/7 با زرنگی و سو استفاده اومدن متمم زدن و اون چک 50 میلیون دادن دو تا چک 17.5 به تاریخ 97/02/10 و 97/03/1 از من گرفتم و قرار بر این شد فروشنده تاریخ 97/03/10 سند بزنه و موقع چک ها چون پایان کار نگرفته بوده به فروشنده بطور شفاهی باز هم توافق کردیم چکها پس از پایان کار پاس بشه و فروشنده چون تا تاریخ 97/03/07 نتونسته بود پایان کار بگیره برده بود چکها منو برگشت زده بود و اظهار نامه فرستاده بود اعلام فسخ کرده و من هم تاریخ 97/03/10 پول چکها رو واریز کردم و جواب اظهار نامه فرستادم با پرینت حساب پول موجود هست برو چکها وصول من و فروشنده از وصول کردن چکها خودداری کردی و رفت دادخواست فسخ و خلع ید معامله داد درحالی خودش به تعهداتش عمل نکرده بود الان تا حالا دادگاه و داوری رفتیم فروشنده فسخ معامله میخواد ایا واقعا یه معامله به مبلغ 364 میلیون تومن که مبلغ 265 میلیون دادم و 35 میلیون چک برگشتی دارم و مبلغ 64 میلیون موقع تنظیم سند پرداخت کنم و متراژ واحد هم حدودا دومتر کمتر هست و در قرارداد ذکر شده در صورت کسر متراژ از مبلغ قرارداد کسر خواهد شد و یکی از بند قرارداد مبادله نامه قید شده در صورت پاس نشدن یکی چکها فروشنده حق فسخ داره واقعا با این تورم الان همان آپارتمان 1200 میلیون قیمتش میتونه فسخ کنه با حال خودش هم از اول به تعهداتش عمل نکرده میتونه فسخ کنه ضمنا از اواسط مردادماه سال 96 آپارتمان در اختیار خریداران میباشد

لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

فسخ معامله آپارتمان به دلیل پاس نشدن چک فسخ معامله پیش فروش آپارتمان پاس نشدن چک ثمن معامله مطالبه خسارت عدم انجام تعهد فسخ معامله پیش فروش آپارتمان