مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله پیش فروش آپارتمان

با سلام. با توجه به پیش فروش یک واحد آپارتمان با مبایعه نامه بنگاه معاملاتی ( بدون مراجعه به دفتر خانه ) در دی ماه 98 و قرار تحویل واحد در دی ماه 99 و عطف به مشکلات به وجود آمده در کشور اعم از تعطیلی پروژه از طرف پیمانکاران به دلیل محدودیت های کرونا و افزایش قیمت مصالح و دستمزدها، واحد مذکور فعلا" به طور کامل تمام نشده و تا عید تکمیل می باشد. لذا اگر خریدار شاکی تاخیر در تحویل آپارتمان داشته باشد و برای روزهای تاخیر طبق قرارداد جریمه بخواهد، آیا فسخ معامله از طرف فروشنده مقدور می باشد؟

پاسخ ها :

فسخ معامله پیش فروش آپارتمان قوانین پیش فروش آپارتمان پیش فروش