مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر از ارث

با سلام پدر من چند سالی هست فوت کردن ویک خانه بیشتر ندارد ،قبل از فوت پدرم در زمان عقد برادرم یک دنگ در قباله زن برادرم برای ایشان مهر کرده ،از طرفی مهریه مادرم بیشتر از قیمت ملک است آیا اول باید مهریه مادرم پرداخت شود یا یک دانگ زن برادرم در اولویت است

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر یه دانگ بنام زن برادرتان منتقل شده است مهریه مادرتان به آن تعلق نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما می‌بایست یک دانگ را تعهد می‌نمودند اما می‌بایست ابتدا دیون پرداخت شود