مشاوره حقوقی رایگان - مظنون سرقت

اینجانب درشرکتی مشغول به کار بودم بعد از چند روز از اون شرکت رفتم بعد تو شهرک صنعتی مشغول مسافرکشی بودم که نگهبان سر شهرک به پلاک ماشینم که مال شهرستان بود گیر دادن و وسایل جوشکاری که داخل صندق عقب ماشین بود عکس از ماشینم گرفتن و تو اون شرکت قبلی آتش سوزی رخ داد وحالا اینجانب مظنونم از خودم شکایت نکردن از پلاک ماشینم شکایت شد تو کلانتری است حالا من چی کار کنم ممنونم رهنمایم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که توضیح داده شد می‌بایست مشخص شود که موضوع اتهامی شما چه می‌باشد دلایل و مستندات چیست