مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. برادر من 6 ماه پیش فوت شدند. یک هفته بعد پدرم نیز رحمت خدا رفتند. الان خانومش واسه مهریه درخواست داده. آیا از اموال پدر مرحومم میتونه مهریه برداره یا نه. و اینکه از مادرم چطور؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر پدر شما بعد از برادرتان فوت کرده برادرش از ارث پدرتان چیزی نمیبرد که خانمش بخواهد انرا دریافت کند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شرط وراثت زنده بودن حین فوت مورث است
باتوجه به اینکه فوت برادرتان قبل از فوت پدرتان بوده برادرتان ازپدرتان ارثی نمی برد