مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وکالت تام

سلام
قسط هام سخت بود بپردازم درگیر اعتیاد شیشه شده بودم بشدت و به برادرم وکالت دادم اون موقع متوجه نبودم و وکالت تام فروش دادم که وام مسکن تصفیه کنه و به کوچکتر بخرم که دیگه راحت و حالا ترک کردم و هواسم جمع شده هرچی میگم بیا وکالت رو فسخ کنیم چون قسط هام تمام شده ولی نمیاد اما اصل سند تک برگ دستش نی ایا ممکنه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نام شخص دیگری انتقال دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان یک اظهارنامه بفرستید ایشان را از اقدامات خود منع کنید سپس برای سند یا سایر موارد خودتان می‌توانید اقدام کنید