مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه هدیه

وقتتون بخیر
با یه آقا پسری حدود یکماه داخل رابطه بودم هردفعه که بیرون میرفتیم خودشون با میل خودشون برای من خرید میکردن با کارت خودشون الان میگن که وجه تمام خریدارو براشون واریز کنم من هدیه هارو میخام پس بفرستم و میگن نه وجه هدیه را میخان چکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عین هدایا قابل بازپس‌گیری می‌باشد و آقا پسر طبق قانون حق مطالبه ارزش ریالی هدایا را از شما ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هبه در صورت در معوض بودن قابل استرداد می‌باشد و در صورت وجود اصل هبه عین آن باید مسترد گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق قانون هدیه نامزدی اگر موجوده باید بدهین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هدیه ها مشمول قواعد هبه است
در خصوص استرداد هدایا، هدایای مصرف شدنی غیر قابل استرداد و مصرف نشدنی ها قابل استرداد است